قبل از اینکه شروع به توضیحات در مورد مدت زمان یادگیری طراحی وب سایت کنیم باید ببینیم ما از طراحی وب سایت چه چیزهایی رو میخواهیم یاد بگیریم. بعد از اینکه مشخص کردیم چه چیزی رو میخواهیم یاد بگیریم میتوانیم تعیین کنیم در چه مدت می شود کامل مسلط شد.
یادگیری طراحی سایت
1- یادگیری مفاهیم پایهی طراحی وب
قبل از شروع هرکاری لازم است که در مورد آن کار، مفاهیم پایه و اطلاعاتی به دست آورید. طراحی وب نیز از این قاعده مستثنی نیست. پیش از هرچیزی باید بدانید که صفحات وب چند نوعند، لایههای آنها چست، ترتیب طراحی به چه صورت است و بسیاری سوالات دیگر. برای اینکه یک طراح وب خوب شوید، باید مسائل پایه را یاد بگیرید تا در زمان طراحی، مشکلی در سایت ایجاد نکنید.
لازم است بدانید که ترندهای طراحی وب روزانه در حال تغییر هستند و برای اینکه بروز باشید و اطلاعات خوبی داشته باشید لازم است که مقالات جدیدی در این مورد مطالعه کنید.
همچنین ویدیوهایی در سرتاسر وب وجود دارند که میتوانند در این زمینه مفید باشند. در ضمن مطالعهی کتابهای معروف و خوب را نیز فراموش نکنید. در کنار دانش طراحی سایت باید با مفهوم سئو نیز آشنا شوید تا بتوانید وب سایتی مناسب برای موتورهای جستجو نیز ایجاد کنید.
2- html ، css ، جاوا اسکریپت و دیگر هیچ!
۲ سوال مهم دیگر در مورد مدت زمان یادگیری طراحی سایت، این موارد هستند:
1- یادگیری html چقدر طول میکشد؟
۲- یادگیری جاوا اسکریپت چقدر طول میکشد؟
در جواب هردوی این سوالها میتوانیم بگوییم شما با صرف کردن حدود 1 ماه وقت خود، میتوانید در سطح مقدماتی html، css و جاوا اسکریپت را یاد بگیرید، به همین سادگی!
Html نسبت به جاوا اسکریپت و css راحت تر است. Css نسبتا سخت تر است. Css ظاهر و استایل صفحات وب را دگرگون میکند. جاوا اسکریپت از این دو سخت تر است امانگران نباشید.
Brendan Eich جاوا اسکریپت را تنها در 10 روز ایجاد کردهاست، بنابراین سینتکس و قواعد دستوری آن خیلی پیچیده نیستند. فقط کافیست بخواهید. از همین دورهای که در ادامه میگذارم، استفاده کنید و در مدت زمان کوتاهی جاوا اسکریپت را یاد بگیرید. به همین راحتی!
۳– استادِ ابزارهای توسعه وب شوید!
ابزارها در راه طراحی وب میتوانند خیلی کارآمد و موثر واقع شوند. اما مهم است که بهترین ابزارها را برای کار خود انتخاب کنید. از نکات مهمی که باید در نظر بگیرید میتوان به سرعت، کیفیت و ساده بودن یک ابزار اشاره کرد. آموزش کار با انواع ابزارها در فضای وب موجود است، ویدیوهای آموزشی، دوره های متنی و ….
طراحی UI و ظاهر سایت : ابزارهای آنلاین و رایگان
UI یا همان رابط کاربری چالشیترین بخش طراحی سایت است. شما باید به خوبی روانشناسی اشکال و رنگ ها را یاد بگیرید. در مجموع صفحاتی طراحی کنید که چشم نواز باشند و کاربر از حضور در آنها خسته نشود. برای طراحی UI میتوانید از نرم افزاری همچون ایلوستریتور نیز استفاده کنید. همچنین چندین ابزار آنلاین وجود دارند که بعضا به صورت رایگان به شما خدماتی ارائه میدهند.
مثلا سایت justinmind.com میتوانند در این زمینه برای شما مناسب و کاربردی باشند.
۴- اولین سایت خود را بسازید!
باید هرچه سریعتر دست به کار شوید و یک نمونه کار هرچند ساده ایجاد کنید. این سایت یک تمرین بسیار خوب است. سعی کنید از پروژههای واقعی و موجود الهام بگیرید و مهارتهای توسعه وب را در خود بهبود ببخشید. سعی کنید در ابتدا صفحاتی ایستا همچون صفحات GitHub بسازید. شما تا اینجا نیازی به هیچ مهارتی برای back end (آن روی سایت، سمتی که کاربر معمولی نمیبیند و بین سرور و سایت است.) نخواهید داشت.
هرچقدر زمان و وقت بیشتری بر روی ساخت پروژهی خود بگذارید، به همان میزان سایت شما بهتر و زیباتر خواهد بود. میتوان گفت ایجاد یک ساخت خوب تقریبا ۱ ماه زمان نیاز دارد.
سعی کنید چند نمونه کار در این مرحله ایجاد کنید تا به خوبی بتوانید وارد بازارکار شوید. حتی المقدور به دورههای کارآموزش کوتاه مدت بروید و از دانش دیگران نیز بهره ببرید.
در کلام اخر
امیدوارم که این مطلب مورد توجه و استفادهی شما دوستان قرار گرفته باشد.به نظر شما چه موارد دیگری در یادگیری توسعه وب مهم هستند؟
No comment yet, add your voice below!