نحوه ساختن یک سایت با وردپرس
امروزه سایت های زیادی با وردپرس ساخته شده است. ساختن وبسایت با وردپرس کار تقریبا آسانی است و شما باید از نیاز های خود برای ساخت وبسایت با وردپرس آگاه باشید و پیش نیاز های آنرا یاد بگیرید. شما قادر هستید وبسایت خود را بسازید و آنرا مدیریت کنید. ما قصد داریم دراین مقاله ساختن یک وبسایت با وردپرس را به شما آموزش دهیم.
وردپرس چیست؟
یک سیستم متن باز (Open Source) است که دارای ظاهری زیبا و مورد سلیقه کاربران است. ساخت سایت با وردپرس آسان است و نیازاست که شما با تمامی پیش نیاز های آن به خوبی آشنا باشید تا به مشکل بر نخورید.
همچنین میتوانیم بگوییم وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (Content Management System) است که به عبارتی میتوانید سایت خود را به وسیله cms مدیریت کنید و به محتوا ها، بروز رسانی ها ، افزونه ها، نوشته ها و … دسترسی داشته باشید.
انتخاب یک دامنه مناسب برای ساخت سایت
یکی از اصول سایت خرید دامنه و انتخاب اسم آن مناسب با سایت شماست. قبل از انتخاب نام دامنه چندین مورد را شما باید رعایت کنید:
- نام دامنه به گونه ای باشد که در ذهن مخاطب بماند.
- طول دامنه کوتاه باشد
- از کلمات کلیدی که مربوط به کار شماست استفاده کنید
- از پسوند های معروف مانند ir ، com ، net و … استفاده کنید
- سعی کنید دامنه را کپی نکنید و در انحصار خودتان باشد
یکی از سایت هایی که میتواند در انتخاب دامنه به شما کمک کند NameMesh است که میتوانید از آن کمک بگیرید.

انتخاب یک هاست مناسب با سایت شما
هاست فضای مورد نیازی است که شما کد ها ، تصاویر ، فیلم ها ، محتوا ها و غیره را آپلود و دانلود میکنیم.هاست از اصول اولیه و مورد نیاز وردپرس است.هاست شما برای نصب وردپرس بر روی خود نیاز به پیشنیاز هایی دارد که عبارتند از :
پایگاه داده MySQL باید از 5.0.15 بالاتر باشد
نسخه PHP هاست از 5.2.4 بالاتر باشد
هاست هایی ارائه می شوند دو نوع پنل هستند که Cpanel و Direct Admin نام دارند. در نگاه اول ظاهر این دو هاست متفاوت است اما کارایی هردو یک مدل است.
نصب وردپرس
برای نصب وردپرس می توانید از سایت wordpress.org استفاده کنید و همچنین میتوانید برای اطلاعات کاملتر از ویدیو زیر استفاده نمایید.
زمانی که شما وردپرس را بروی هاست خود نصب کردید گزینه بازدید سایت خود را کلیک کنید و ظاهر سایت خود را ببینید.

همانطور که می بینید ظاهر سایت شما جذابیت خاصی ندارد.
در این شرایط شما نیاز دارید که قالب های مخصوص سایت خود را نصب کنید.برای مثال اگر شما سایت شرکتی دارید نیاز به یک قالب شرکتی دارید یا اگر نیاز به یک سایت فروشگاهی دارید باید قالب فروشگاهی نصب کنید.
بعد از اینکه شما قالب خود را دانلود کردید باید آنرا از طریق زیر نصب کنید.
1- وارد قسمت پوسته ها شوید بر روی گزینه افزودن کلیک کنید.

2- در این قسمت بر روی بار گزاری پوسته و سپس Browse کلیک کنید. در اینجا فایلی را که به صورت zip دانلود کردید را بارگزاری کنید و قالب شما نصب می شود.

ساخت برگه و صفحه
برای ساخت تماس با ما یا درباره ما میتوانید به صورت زیر عمل کنید.
1- وارد قسمت برگه ها شوید و افزودن برگه را کلیک کنید.

2- شما وارد قسمت شخصی سازی وردپرس شده این میتوایند مطالب مورد نظر خود را در اینجا درست کنید.

نکته : ابزار های دیگری مانند المنتور نیز وجود دارد که هم کاربر بهتری دارند و هم صفحات زیباتری متیوان با آن ساخت.
نصب افزونه ها
شما برای شخصی سازی و حرفه ای شدن سایت خود نیاز به نصب افزونه ها دارید افزونه به شما کمک میکنند امکانات ویژه ای در سایت خود داشته باشد برای مثال افزونه WooCommerce به شما کمک میکتد تا بتوانید یک سایت فروشگاهی بسازید و درواقع شما اگر این افزونه را نصب نکنید نمیتوانید سایت فروشگاهی خود را راه اندازی کنید.
برای اینکه بتوانید افزونه های خود را نصب کنید باید به قسمت افزونه ها بروید و بر روی افزودن کلیک کنید.

2-در این قسمت با کلیک کردن بر روی باگزاری افزونه میتوانید افزونه خود را نصب کنید و یا اگر نیاز به افزونه های دیگری داشتید با سرچ کردن در همین صفحه میتوانید افزونه خود را پیدا کنید و نصب و فعال نمایید.

ما در این مقاله سعی کردیم شما را با اصول اولیه نصب وردپرس آشنا کنیم. همچنین برای اطلاعات بیشتر در صورت نیاز به مشاوره برای طراحی سایت میتوانید با مشاورین ما در ارتباط باشید.
No comment yet, add your voice below!